Torre Calcio is looking for new players

The sport is jalkapallo,futsal, team is based in Turku, and the league is Kutonen (Nelonen Futsal). The team has 108 members and there are 33 upcoming matches or practices in the calendar.

UUSI KULTAINEN SUKUPOLVI

Vanha runko on siirtynyt ikämiehiin pelaamaan ja etsimme uusia pelaajia kaikille pelipaikoille. Pelaamme kaudella 2022 Länsi-Suomen Kutosta. Treenaamme kaksi kertaa viikossa Turun keskustassa ja lähialueella. Pelejä on sarjan alettua kerran viikossa.

Joukkueessamme on kaikenikäisiä ja erilaisen taustan omaavia henkilöitä, joita yhdistää rakkaus jalkapalloon. Treeneissä pidetään hauskaa ja hikoillaan kunnolla. Arvostamme sitoutumista ja treeniaktiivisuutta. Joukkueen pääsponsori on Turun perinteikkäin jalkapalloravintola Pikku-Torre, jonne pelaajat saavat alennuksia.

Mikäli futaaminen kilpailuhenkisessä, mutta rennossa joukkueessa kiinnostaa ja olet pelannut aiemminkin, laita viestiä.

Jukka Jokila 040 351 9764 tai torrejalkapallo(miuku)gmail(piste)com

PS. Osallistumme Suomen Cupiin jonka takia ulkokausi on polkaistu käyntiin jo tammikuussa.

PPS. Älä pelästy joukkueemme suurta pelaajamäärää Nimenhuudossa. Pääosa on entisiä pelaajia ja Hall-of-Famereita, jotka ovat meidän vankka Old Boys kannattajajoukko.

Welcome to the team. These pages were last used about 2 hours ago. See game times on the team calendar and see more at team's home page. Are you a player? Join this team!
  Look at more recruitment ads in team recruitment ads.
Torre Calcio: kokoonpano